FinanciŽle administratie en advisering

FinanciŽle administratie en jaarrekeningen

IVD Financial Consultants kan uw totale financiŽle administratie verzorgen. Van inboeken van facturen tot rapportering in de vorm van een jaarrekening. Voor ons maakt het niet uit of u uw onderneming drijft in de vorm van een Besloten Vennootschap, Eenmanszaak, Vennootschap onder Firma of Commanditaire Vennootschap. Wij spelen optimaal in op wettelijke regelgeving. Een goede financiŽle administratie levert zeer relevante managementinformatie op. Daarnaast bespaart u via IVD Financial Consultants ook op uw kosten.

Fiscale adviezen en aangiftes

Ook voor het inwinnen van fiscale adviezen bent u aan het juiste adres. Of het nu gaat om herstructurering van uw ondernemingen of om afwegingen tussen zakelijk of privť investeren, wij kunnen dit voor u verzorgen. Naast advieswerk verzorgen wij ook de gebruikelijke aangiftes omzet-, vennootschaps-, loon-, dividend-, kapitaals- en inkomstenbelasting.

Tevens beschikt IVD Financial Consultants over een dagelijkse adviesbrief die gratis toegankelijk is voor haar zakelijke relaties.

Startersfaciliteiten

Een startende ondernemer krijgt heel wat voor zijn kiezen en het is erg belangrijk om direct goed te beginnen. Gelukkig hoeft u niet alles zelf op te lossen. IVD Financial Consultants houdt graag een oogje in het zeil als het gaat over uw administratie en belastingzaken. IVD Financial Consultants ondersteunt u professioneel bij een goede start.

Salarisadministratie

Het uitbetalen van salarissen is een maandelijks terugkerende activiteit die IVD Financial Consultants op een adequate wijze uitvoert. En dat is een goede reden om het aan ons over te laten. Het bespaart u veel werk en kostbare tijd.

Outsourcing

Het volledig uitbesteden van de administratie aan IVD Financial Consultants behoort tot de mogelijkheden. Ook kunt u zelf de administratie voeren en de controle aan ons overlaten. In dit opzicht zoeken we graag naar de mix die het beste past bij uw kennis en capaciteiten.